Schone Kar

Schoonmaken en poetsen van auto’s.

Wie zijn wij?

Vanuit de passie voor auto’s hebben we ongeveer 5 jaar geleden het bedrijf voor verkoop van auto’s onder naam Holland Auto’s gestart. Ons eigen voorraad moest altijd schoon gemaakt worden en gepoetst. Dit deden we het liefst altijd zelf. Volgens derden deden we het erg goed en andere garagehouders gingen bij ons informeren of we ook voor hun de auto’s wilden poetsen.

In eerste instantie hadden we daar geen oren naar. Maar ongeveer een jaar geleden hebben we toch besloten om daar wat mee te gaan doen. En zo is Schonekar.nl ontstaan. Nu bieden we onze schoonmaak en poetsdiensten ook aan u aan. Door op eigen auto’s het vak te leren zijn we nu in staat om uw auto op de juiste manie te poetsen en te reinigen.

Dus, zoekt u in omgeving van Deventer een professioneel bedrijf dat uw auto weer laat glimmen? Schonekar.nl helpt u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

‘Bij Schonekar.nl heb ik een aantal keer mijn auto’s laten poetsen. De snelle service en de kwaliteit die ze bieden sprak mij erg aan. De jongens weten wat ze doen en waar ze het over hebben. Zeker een aanrader voor Deventer zowel voor autobedrijven als de particuliere klant.’

– Autoservice Bink Deventer